2013. július 6., szombat

Szombat

Ma lopni fogok. Más bloggerektől. Ez egy ilyen nap.

Először is, minden igyekezetem ellenére az Anna-féle Seafood diétát követtem mostanában. Lásd: http://szerendipity.wordpress.com/2013/06/26/kozkivanatra-seafood-diet/
Ez van, ma azért irtam ügyesen heti vacsora menüt, és visszaállok a kalóriaszámlálásra, ahogy rendesen csináltam. Rájöttem, ha leirom reggel a kicsi konyhai táblámra, mit is akarok enni, napi 5 étkezésben, akkor nagyobb esélyem van a sikerre. Ja, meg amit nem ennék meg amúgy sem, és egyáltalán nem kivánom, az nem ér. Pl. ha gyümölcs az uzsonna akkor a banán, eper, málna jöhet, de a sárgadinnyét akkor sem, ha éhen halok. Igy tudom, hogy hiába van felirva, utálom, úgyis át fogom ugrani, azután éhes leszek mint állat, és borult a menü keksszel kezdődőleg.
Nem éri meg olyat enni, amit nem szeretek, mert ha még meg is eszem, utána akkor is kivánok valami kicsi finom dolgot. Estére meg már fáradt az ember, dühös hogy még enni sem ehet, és nem utasitja vissza férje jóindulatú ajánlatát, hogy hoz egy muffint az útba eső kávézóból. Aki máshogy teszi, gratulálok. Nekem a tough love hozzáállás nem jött be, csak pár napos nagyon nagyon nehezen kezelhető Rékát eredményez. Inkább maradok házas és duci, mint elvált és sovány, nemde? :)

A második lustanyu egyik jó beköpése, és teljesen illik ránk. Az oldalbordadonor főnökét bassza meg egy talyigára való aprómajom. Minden reggel munka előtt lehetőleg.
Reggel nyolckor tesz be gyűlést, pedig tudja, hogy lehetetlen beérni nyolcra, mert egyszerűen nem járnak a héten a vonatok arrafele, kocsival meg el kellene fél 6 kor indulni. Ezenkivül szombat délben kettőtől ugyancsak gyűlés. De ne aggódjunk, rövid lesz. Ha otthon vagy amúgy is, akkor túléled, de menni nem lehet sehova, mert pont a nap közepén van, és még ebédelni sem tudsz egy jót. Még másfél hét, és vége a projektnek, mehet vissza Sanjay az ideiglenestől a rendes főnökéhez. Hurrá.

Megyek inkább megeszem egy tonhalkonzervet. Mielőtt még sárkány lesz belőlem. Szép napot nektek!




1 megjegyzés:

  1. :)))))
    A mai ebéd: zöldpaszuly leves sok-sok zöldhagymával és ennek megfelelő tetemes mennyiségű kenyérrel, zseniálisan finom káposztáslaska és barackos gombóc (mint a szilvás, csak most épp a barack potyog a fáról). És a legjobb, hogy mindezért a kisujjamat sem kellett mozdítani, Anyukám vendégei voltunk. Seafood! Here I come! :D
    A főnök sztori túúúúl vicces. A majmok... jajj...

    VálaszTörlés