2013. április 8., hétfő

Ez meg az.

Megint ekezet nelkul irok, csak megtanulom vegre valamikor, hogy is kell kirakni azt a kis bizbaszt, amivel valtogatni tudom a nyelveket.

Csak eppen  roviden irok megint: megvan a konyhank. :) Nagyon szepen sikerult, legalabbis szerintunk, es az ikeabol fel kis szereltuk ezzel-azzal. Alig varom mar, hogy vegre kiprobalhassam a Crockpotot, mai celom egy hadseregnek valo vegetarianus csili. http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=1858828
Meglatjuk mi is lesz belole.

Apropo, kaja. eldontottem, hogy most mar tenyleg mindent beleadok, hogy lefogyjak. Aki nem akar erveket olvasni, ugorja csak a szamozott, betuzott, stb mertmegnemtom reszt. Azt mondjak ugye, hogy terveket SMART ideologia szerint kell szoni. Utananeztem, senki sem 100%ig biztos, mibol is jott eredetileg a SMART, de valami hasonlot takar:
Specific, Measurable, Attainable, Relevant, Time-bound; vagyis specifikus, merheto, elerheto, relevans es idohoz kotott. Akkor jatszuk ezt egy kicsit.

A. Le fogok fogyni 5 kilot 2 honap alatt, junius 9-ig, mert csinosabb es egeszsegesebb akarok lenni.
B. Az kb 0.5-0.6 kilo/het.
C. Merni fogom a het legalabb hat napjan a kaloriabevitelemet, ami 1300-1550 korul fog mozogni. heti 80 percet tornazom legalabb, amivel minumum 700 kaloriat egetek el.
D. Irni fogok rola, mert ugy nagyobb az eselye hogy sikeruljon. Nem minden nap, de irni fogok legalabb a heti elorelepesrol.
E. MA kezdodik, nem HOLNAP.

Ja, meg ennyi: elfogadom, hogy en most ennyit tudok teljesiteni. Tudom, hogy masok lehet tobbet, vagy kevesebbet kepesek tenni, en most en vagyok es itt vagyok. Ebben a helyzetben ez a legtobbem, amit adhatok a celnak.

Ok, eddig ennyi. Majd meg jovok, drukkoljatok. :)

1 megjegyzés: