2014. február 5., szerda

Miéééért?

Miért van az, hogy a migrén, ami a semmiből és semmitől jön, jobban fáj, mint a bokám valaha is? Tényleg nem költői kérdésnek szánom, akármilyen tipp jöhet.

Már második napja nyüsziteni tudnék, és ehhez a fejfájáshoz képest a lábam (szines egyéniség még mindig, szép lila-zöl-sárga-sötétkék) pipepurc. Nem értem, hogy lehet, hogy másra beveszek egy paracetamolt, mint tettem jó két hete, és csökken, meg elmúlik a fájdalom. A migrénre tegnap két paracetamolt és egy ibuprofent vettem, meg se kottyant neki. A baj az, hogy tanitani kellene, mert mindent egybevetve kell a pénz, és nem mondhatom amúgy sem a klienseknek, hogy bocsika, tudom holnap nagy gyűlésed van és meg kellene tárgyalni a bemutatódat, de gyere holnapután, amikor már nem lesz semmi értelme amúgysem, mert ma meg holnap fáj a fejem. Lehet ha belenyüszitek a telefonba két mondat közt, akkor az használni fog?...

Csak a gyökérkezelés utáni fogfájáshoz tudom hasonlitani... Na, megyek is a sötétszobába (következő állomás a gumiszoba) szenvedni. Drukkoljatok.

2 megjegyzés: