2013. szeptember 22., vasárnap

Csakezahét

Igaza van Annamari barátnőmnek, amikor azt mondja blogot irni végülis napló, ergó most éppen terápián vagyok. Sok jó történt végülis a héten.
Sanjaynak végre sikerült kicserélnie a nemzetközi, és éppen lejárt sofőrkönyvét hollandra. Hétfőn érkezik, akkor már vezethet nyugodt szivvel.
Az újság megjelentette a hirdetésemet tök ingyen, és azóta hivogatnak is rendesen érdeklődők. Remélem lesz belőle valami, mert ezen a héten nagyon megcsappant a diákszám.
Még másfél hét, és mehetek a spéci poliklinikára Sanjayyal együtt, ahol végre beállitanak majd remélhetőleg másik gyógyszert.
Kaptam egy itteni barátnőmtől egy remek receptet, valami mennyei, sűrű, savanykás marokkói leves, Harira a neve. Nem győztünk eleget enni belőle nála, erre bepakolt nekünk egy napra való adagot lapotyakenyérrel együtt, plusz a recept. Holnap lesz nagybevásárlás, és készithetem is azonnal az új ötliteres fazékban. Igazán nagyon jó, és piritott kenyérrel egytálételnek is elmegy.
Eddig nem volt tv előfizetésünk, mert az utcában csak az alapcsatornákat adta minden szolgáltató, abból meg nem kértünk. Most végre adnak olyanokat is, ami igazán érdekelt, pl Syfy, Discovery Science és TLC. Megrendeltük, jövő héten érkezik a doboz és remélhetőleg hétvégén már működik is. Meglepő volt, hogy vasárnap délután a szó legszorosabb értelmében azonnal visszahivtak (be kell ird a telefonszámod a weboldalon, ha kérdésed van) és minden kérdésünkre választ kaptunk, megkötöttük telefonon a szerződést és hamar meg is fog jönni minden. Azt hittem több hétbe telik. Az igazság az, hogy hétköznap nem zavar, de nosztalgikus leszek hétvégén reggel, és szivesen néznék valami jó dokumentumfilmet, ahogy annakidején otthon. Plusz a Syfy-on van egy csomó jó scifi sorozat meg film.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése