2014. július 18., péntek

Echo 10 hetes

Konfliktuskezeléssel telik a nap. Ugyanis az eb meg mi nem értünk egyet egy csomó dologban. Például abban, hogy a nap kezdetére negyed hat a legjobb idő - ki kell vinni éjjel és reggel egy pisiszünetre, de ez nem jelenti azt, hogy éjjel háromkor és reggel ötkor hajlandók vagyunk játszani, és ha nem akkor majd a lábujjrágcsálás meglágyitja a szivünket. Hja, nehéz élete van, akit kőszivű gazdával vert meg a sors...

Vita tárgya a "mit lehet megenni" cimű sorozat is. Szerinte elsődlegesen emberi testrészeket, másodlagosan mindent, ami érdekesen néz ki. Ha nagyon nincs más, megteszi a dörzsitartó is. Játékok csak végszükség esetén jöhetnek szóba. Szerintünk a lista pedig pont a másik irányba működik. Miért van az, hogy a babák meg a kiskutyák pont a fogzásra jó gumi cuccokat kerülik mély undorral fogzás közben?

És végül, de nem utolsó sorban, szerinte ha ő nem lát (mocsok módon takaritok, főzök, esetleg néha néha WC-re is eljutok) az a harmadik világháború kitörését okozhatja, mert holt biztos benne, hogy a 2*2 cm es fürdőablakon fogok megszökni és ő ebben a büdös életben soha-soha-soha többet nem lát, plusz meghal éhen. Egyébként is meg van győződve ez utóbbiról, mindig és állandóan. Kivéve azt a háromszor 20 másodpercet, amig bekebelezi a kajáját. Hogy tud ilyen kicsi ennyit be és kipakolni? :)


Szerencséje, hogy olyan ennivalóan aranyos. Tényleg.

2 megjegyzés:

  1. Az utolsó bekezdés szóról-szóra a ma délelőttöm! Ráadásul nálunk nincs is ablak a wc-n. :D

    VálaszTörlés